KONKURS [zakończony]

Tak jak wspominałam na facebooku, dziś nadszedł czas na konkurs. Robiłam przegląd kosmetyków i ta odżywka do rzęs, primer i mascara leżą u mnie już pół roku. A data ważności dwóch ostatnich produktów kończy się w grudniu 2014! Szkoda, żeby się zmarnowały (Nie znalazłam nigdzie daty ważności odżywki). Długo przymierzałam się do ich użycia, głównie znanej odżywki, jednak zrezygnowałam. Czemu? Moje rzęsy tak jak i włosy są gęste, ale miękkie i delikatne, ale w ogóle się nie podkręcają. Obawiam się, że jeśli odżywka spowoduje ich znaczne wydłużenie (a spowoduje na pewno, sadząc po pozytywnych efektach u innych osób), będą jeszcze prostsze pod własnym ciężarem. Dlatego przychodzę dziś do Was z konkursem.




Nagrodami są:
- 1.0 ml odżywki Revitalash Advanced
- Revitalash Volumizing Primer (tester, data ważności 2014.12)
- Revitalash Volumizing Mascara (tester, data ważności 2014.12)
- Bransoletka missiu
- próbki, m.in. Pat&Rub, Pharmaceris, Love Me Green

Co należy zrobić, żeby wygrać?
- być obserwatorem bloga
- zostawić komentarz pod postem z odpowiedzią na pytanie konkursowe

Dodatkowo można:
- polubić mnie na facebooku
- dodać do Bloglovin
- udostępnić w jakiś sposób informację o konkursie (+2 pkt)
(Albo baner na blogu, albo post na facebooku)

Pytanie konkursowe: Jakie jest kolor moich ulubionych kwiatów? Trzeba trafić i w kolor i w kwiaty, przykładowa odpowiedź: 'czerwone róże'.

Jeśli zgadnie jedna osoba, to ona wygrywa.
Jeśli nikt nie zgadnie, zwycięzcę wylosuję z wszystkich zgłoszeń.
Jeśli trafi więcej niż jedna osoba, zwycięzcę wylosuję z wszystkich osób, które zgadły.

Wzór komentarza:

Obserwuję jako:
Odpowiedź:
Facebook: TAK/NIE (Imię i pierwsza litera nazwiska)
Bloglovin: TAK/NIE (nick)
Udostępniam: TAK/NIE (link)

Poniżej zamieszczam baner konkursowy:


Regulamin:
1.W konkursie wygrywa tylko jedna osoba
2.W konkursie mogą brać udział tylko osoby zamieszkujące na terenie Polski.
3.Wyniki konkursu zostaną umieszczone w ciągu 3 dni od daty zakończenia konkursu.
4.Konkurs trwa do 20.08.2014 włącznie
5.Konkurs nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004 roku Nr 4 poz. 27 z późniejszymi zmianami.
POWODZENIA!

------------------------------ ~ * ~ ------------------------------

WYNIKI!

Wybaczcie, że zabrało mi to tyle dni (8!), ale ostatnio ciągle jestem w biegu. Niestety jedynie dwie osoby zgadły, więc to między nimi nastąpi losowanie. Moimi ulubionymi kwiatami są....
żółte tulipany :D A na potwierdzenie tych słów wrzucam stare zdjęcie, na którym jest mój prezent z okazji dnia kobiet... i przy okazji tego zdjęcia pisałam, że uwielbiam żółte tulipany :-)


  A zwyciężcą kuracji Revitallash zostaje:


Gratulacje! 
Natomiast dla Anemone przygotowałam małą nagrodę pocieszenia :-)

Dziewczyny, czekam na Wasze adresy przez tydzień (do 3 września) na anne1kathy@gmail.com 
W przypadku nie otrzymania wiadomości przez tydzień losuję kolejne osoby.

69 komentarzy:

  1. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  2. bserwuję jako: mlle
    Odpowiedź: zolte tulipany
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako: mentoska
    Odpowiedź: białe piwonie
    Facebook: Kosmetyczne sekrety
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: MissySeepy
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook: TAK, Mariola P.
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako:Marta Cholewa
    Odpowiedź: fioletowe storczyki :)
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  6. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Justyna Klimek
    Odpowiedź: żółte frezje
    Facebook: TAK Justyna K.
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  8. Obserwuję jako Anita B.
    Odpowiedź : fioletowe storczyki
    Bloglovin: nie
    Udostępniam: nie

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: Izabela Rx
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook: TAK/ Izabela Rx
    Bloglovin: TAK/ Izabela Rx
    Udostępniam: TAK/https://www.facebook.com/IzabelaRxx/posts/312733855555339

    OdpowiedzUsuń
  10. Ale pytanie wymyśliłaś! :) Wprawdzie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że pisałaś kiedyś o tym na blogu albo na FB. Smarowania rzęs nie znoszę, także podziękuję za nagrody - i życzę wszystkim powodzenia!

    Ps. Konkursów teraz jak mrówków, jutro i u mnie będzie coś specjalnego (jeśli tak mogę nieśmiało zaspamować).

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Spamuj spamuj, każdy lubi konkursy :D

      Co do pytania, to była pierwsza rzecz jaka przyszła mi do głowy :D

      Usuń
  11. Obserwuję jako: mammahelenki
    Odpowiedź: żółte słoneczniki (ciekawa jest odpowiedzi) :)
    Facebook: nie
    Bloglovin: nie
    Udostępniam: nie

    OdpowiedzUsuń
  12. Super to wymyśliłaś :D POWODZENIA Dziewczyny :D !!!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Cieszę się, że tak myślisz :D

      Usuń
  13. Obserwuję jako:Benia besia
    Odpowiedź:róże tzw. herbaciane
    Facebook: TAK Bernadeta Bomba
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako: Małgorzata R
    Odpowiedź: białe róże
    Facebook: TAK Małgorzata R
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK https://www.facebook.com/malgorzata.rolla0/posts/10203057382249325

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako:Thairea
    Odpowiedź: Skoro Balbina Ogryzek, to może różowe kwiaty jabłoni?
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE
    Moje ukochane są niebieskie bratki, które teraz kwitną na polu za moim oknem;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Moja mama uwielbia bratki, wszędzie ma je zasadzone :D

      Usuń
  16. Hohoho, ciekawe, czy ktoś trafi :) Oj, Balbinko, ciekawe jakie lubisz kwiatuszki ;)
    Obserwuję jako: czytanie uzależnia
    Odpowiedź: Mam dwie opcje i nie wiem, którą wybrać... Hm, niech będą żółte słoneczniki :)
    Facebook: TAK/NIE (Imię i pierwsza litera nazwiska) nie
    Bloglovin: TAK/NIE (nick) nie
    Udostępniam: TAK/NIE (link) http://czytanie-uzaleznia.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako:Katarzyna Wierzba
    Odpowiedź: żółte słoneczniki ;)
    Facebook: TAK Kasia W.
    Bloglovin: TAK Kasia Wierzba
    Udostępniam: TAK https://www.facebook.com/katarzyna.wierzba1/posts/786049134780376

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Joasiaczek
    Odpowiedź: czerwone różę
    Facebook: Joanna N.
    Bloglovin: joanna789
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: eWeLa
    Odpowiedź:białe z lekką nutą różu kwiaty wiśni
    Facebook: nie
    Bloglovin: eWeLa e
    Udostępniam: nie

    OdpowiedzUsuń
  20. Aaaaale się spóżniłam, buuuu :(

    OdpowiedzUsuń
  21. Powodzenia wszystkim :))

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Zimne dłonie.
    Odpowiedź: Sądząc po zdjęciach to słoneczniki, które z reguły są żółte. Myślałam, że może być coś z czerwonymi makami, ale zostaję przy żółtych słonecznikach.
    Facebook: TAK Emilia K.
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: Jolanta K.
    Odpowiedź: różowe goździki
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako:Naughty Girl
    Odpowiedź: fioletowy wrzos
    Facebook: TAK/Naughty Girl
    Bloglovin: TAK/naughtygirl0106
    Udostępniam: TAK/http://joanna-giovanna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Teresa Mk
    Odpowiedź: żółte słoneczniki ;-))
    Facebook: TAK Teresa M
    Bloglovin: TAK Teresa Mk
    Udostępniam: TAK , baner - http://terereniamk.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: włosovelove.
    Odpowiedź: również trafiam w żółte słoneczniki .. kto ich nie lubi ;)
    Facebook: TAK Syndia D
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK http://wlosovelove.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: nr147
    Odpowiedź: czerwone róże
    Facebook: TAK: Natalia Rzepka
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Pink Lipstick
    Odpowiedź: żółte słoneczniki :)
    Facebook: TAK Agata Ce
    Bloglovin: TAK Pink Lipstick
    Udostępniam: TAK https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=645328065565213&id=100002640775607

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuje jako: Moon.
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook Tak Justyna K
    Bloglovin: Nie
    Udostępniam: https://www.facebook.com/justyna.krol.543/posts/733077400092194

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Klaudia Wach
    Odpowiedź: Moim zdaniem są to żółte słoneczniki :)
    Facebook: TAK, Klaudia Wach
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    Pozdrawiam! :)

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Szczypta egoizmu
    Odpowiedź: Żółte słoneczniki :)
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK http://szczyptaegoizmu.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: Paula Sz
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook: TAK Paula Sz
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Króliczek
    Odpowiedź: Czerwone Róże xD
    Facebook: TAK Angelika K.
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK blog-blogerek.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Ty tez mozesz
    Odpowiedź: białe konwalie
    Facebook: nie
    Bloglovin: nie
    Udostępniam: tak - ty-tez-mozesz.blogspot.com :)

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Joanna Ciszmowska
    Odpowiedź: białe lilie
    Facebook: Asia C.
    Bloglovin: asiaa99896.blogspot.com
    Udostępniam: https://www.facebook.com/asia.ciszmowska/posts/508650172602531?notif_t=like

    OdpowiedzUsuń
  36. oo mamo, jak widzę te produkty, to aż mnie skręca z zazdrości :DD

    Obserwuję jako: Mariska
    Odpowiedź: hmm może szafirki :))
    Facebook: TAK Anita S
    Bloglovin: TAK Anita Sadło
    Udostępniam: TAK www.psychodelax3.blogspot.com na dole strony ;)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Patrycja J
    Odpowiedź: białe róże
    Facebook: TAK Patrycja J
    Bloglovin: TAK Patrycja
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  38. Chyba nie dodał się mój komentarz, więc :
    Obserwuję jako: Wiola Sieńko
    Odpowiedź: Czerwone tulipany
    Facebook: Viola S.
    Bloglovin: Wiola Sieńko
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  39. obserwuję jako: welcometoparadise
    odpowiedź: czerwone maki :)

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: rudakita88
    Odpowiedź: fioletowe fiołki
    Facebook: NIe
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Kalinda Avokado
    Odpowiedź: herbaciane róże
    Facebook: NIe
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE
    Super pomysł na rozdanie, uwielbiam takie zgadywanki:)

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Immenseness
    Odpowiedź: czerwony storczyk :D
    Facebook: NIE
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Paulina Tomczyszyn
    Odpowiedź: Różowe tulipany
    Facebook: NIE
    Bloglovin: nie
    Udostępniam: Nie

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: alex1233
    Odpowiedź: Żółte słoneczniki
    Facebook: TAK Ola N.
    Bloglovin: TAK jako alex1233
    Udostępniam: Nie

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuje jako Ewa Cieślak
    Odpowiedź Żółte słoneczniki
    Facebook Tak Ewa Cieślak Banaszek
    Bloglovin nie
    Udostępniam baner http://kosmetycznieizpasja.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: Beata Łukaszczykiewicz
    Odpowiedź: ulubione kwiatki Twoje i moje to ŻÓŁTE SŁONECZNIKI :)
    Facebook: tak
    Bloglovin: nie
    Udostępniam: Nie

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako: flover25
    Odpowiedź: żółte słoneczniki - ja również je uwielbiam i właśnie cudownie kwitną pod moim oknem ;)
    Facebook: TAK Ania Mikołajczuk
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK (nie udaje mi się skopiować linku bezpośrednio do udostępnienia - nie wiem jak to zrobić ;(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Udostępniłam 3 razy post na facebooku ;)

      Usuń
    2. Bloglovin: TAK, dołączyłam

      Usuń
  48. Obserwuję jako: Delphine Angua
    Odpowiedź: żółte słoneczniki (bo słoneczniki nie mogą mieć innego koloru;)
    Facebook: TAK Delphine A.
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK https://www.facebook.com/delphine.angua.73/posts/1458998047715199

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: OnlyOne
    Odpowiedź: róże herbaciane
    Facebook: TAK, jako Taka Madzia
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam (baner): TAK, http://horses-are-my-life-forever.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Serenitka B
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook: TAK Monika B
    Bloglovin: TAK Serenitka
    Udostępniam: TAK baner http://serenitka-skarby-na-wieszaku.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  51. Super konkurs :)
    Obserwuję jako: Aneta Wnuk
    Odpowiedź: Szafirki :)
    Facebook: Tak Aneta W
    Udostępniłam post konkursowy na fb :) oraz dodałam notatkę https://plus.google.com/u/0/101356830392006026616/posts

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. zapomniałam dodać kolor : fioletowe szafirki

      Usuń
  52. Obserwuję jako: Ania Ania
    Odpowiedź: fioletowe szafirki
    Facebook: TAK: Aleksandra Yee
    Bloglovin:NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  53. Obserwuję jako: Anemone
    Odpowiedź: żółte tulipany
    Facebook: TAK, Magda Iks
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK, http://kwiaty-wokol-nas.blogspot.com/ (baner)

    OdpowiedzUsuń
  54. Obserwuję jako: aleksandra Rzesista
    Odpowiedź: zolte sloneczniki
    Facebook: TAK/ aleksandra Rzesista
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: TAK/baner na www.mojesakrum.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  55. Obserwuję jako: Joanna Szwant
    Odpowiedź: żółte słoneczniki
    Facebook: Joanna Szwant
    Bloglovin: NIE
    Udostępniam: NIE

    OdpowiedzUsuń
  56. Obserwuję jako: Adrianna Karpowicz
    Odpowiedź: Nie będę oryginalna, ale innych kwiatów u Ciebie nie znalazłam : Żółte (no bo jakie) słoneczniki
    Facebook: TAK Adrianna Karpowicz
    Bloglovin:
    Udostępniam: TAK http://pazurkiumyszy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  57. Obserwuję jako: dobiezka
    Odpowiedź: róże w odcieniu jasnego różu :)))))))
    Facebook: TAK Marta Dob.
    Bloglovin: TAK Marta Dob.
    Udostępniam: TAK https://www.facebook.com/dobiezka/posts/720218671346977

    OdpowiedzUsuń
  58. Obserwuję jako: lucasjanicky
    Odpowiedź: żółte słoneczniki?
    Facebook: TAK Łukasz J.

    OdpowiedzUsuń
  59. Obserwuję jako: Kaś ka
    Odpowiedź: Słoneczniki żółte rzecz jasna;) piękne są!
    Facebook: TAK jako Katarzyna D.
    Bloglovin: TAK jako Katarzyna D.
    Udostępniam: TAK baner kasistarstyle.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  60. Kiedy poznamy prawidłową odpowiedź :) ??

    OdpowiedzUsuń
  61. Gratuluję Mlle :)) A czy mój e-mail dotarł? :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każdy pozostawiony komentarz.

Copyright © 2016 Balbina Ogryzek , Blogger